ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ - Allkaz
Allkaz > ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Υπολογίστε πόσα τσάντες πληρώνετε για τις μηχανές AllKaz.Πώς γίνεται η

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Κόστος της αμμοβολής;

1) Το κόστος της άμμου: Χρησιμοποιούμε το παράδειγμα 1m³ άμμου με συνολικό βάρος 1.400Kg. Όταν συσκευάζονται σε σακκούλες, παράγουν 70 σάκους των 20 κιλών ή 56 σάκους των 25 κιλών και ούτω καθεξής. Για να μάθετε το κόστος της άμμου ανά τσάντα, πάρτε το κόστος του μετρητή της άμμου και διαιρέστε το με τον αριθμό των σάκων που αποδίδει αυτό το μετρητή, έτσι έχουμε το κόστος της άμμου που περιέχει τη συσκευασία. Π.χ.: Αν βάζεις 20 κιλά και έχεις κόστος 28 δολάρια ανά m³ άμμου, το κόστος σου για 20 κιλά άμμου θα είναι 28/70, δηλαδή R $ 0,40.

2) Κόστος συσκευασίας: Τα προσαρμοσμένα πακέτα της Miraplast των 20Kg και 25Kg, για παράδειγμα, κυμαίνονται από R 0,34 έως R $ 0,42 σεντ. Χρησιμοποιούμε το μέσο κόστος για κάθε πακέτο των 0,40 R $.

3) Κόστος εργασίας: Καθώς η EnSaca έχει υψηλή παραγωγικότητα, οι περισσότεροι χρόνοι εργασίας γίνονται αξιοποιώντας τον χρόνο αδράνειας των εργαζομένων, δηλαδή όταν δεν υπάρχει τίποτα να κάνει, χωρίς κόστος εργασίας. Παρόλα αυτά, χρησιμοποιήσαμε το R $ 6,000 στο παράδειγμα ως κόστος για δύο εργαζόμενους διαιρούμενο με τη μηνιαία παραγωγικότητα της EnSaca, που είναι 50.000 τσάντες, με R $ 0,12 ανά τσάντα.

Συνολικό κόστος της σάκους άμμου = Κόστος άμμου + R $ 0,40 + R $ 0,12

 

Πόσες σακούλες σαμπάνιας πληρώνουν το μηχάνημα;

Τιμή πώλησης – Συνολικό κόστος = Κέρδος ανά τσάντα.

Στο παράδειγμα που εξετάζουμε για την αγορά ενός EnSaca Grande, το οποίο χρειάζεται μια επένδυση ύψους R $ 19.980, λαμβάνουμε την αξία της επένδυσης και τη διαιρούμε με το Κέρδος ανά σακούλα, με αποτέλεσμα τον αριθμό των σάκων για την απόκτηση της απόδοσης της επένδυσης.

 

Μηνιαίο κέρδος;

Μηνιαίο κέρδος = Όγκος πωλήσεων μήνα x κέρδος ανά τσάντα

ALLKAZ - Otimizando Processos | Optimizando Procesos | Optimizing Processes